![Zakopane - RegionTatry.pl - Restauracja Zakopiańska Zakopane - RegionTatry.pl - Restauracja Zakopiańska](/images/photo_new/atrakcje/414/m_restauracja-zakopianska-7.jpg)
![Zakopane - RegionTatry.pl - Restauracja Zakopiańska Zakopane - RegionTatry.pl - Restauracja Zakopiańska](/images/photo_new/atrakcje/414/m_restauracja-zakopianska-7.jpg)
{video_html}
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-7.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-1.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-6.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-4.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-11.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-5.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-8.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-9.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-12.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-13.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-14.jpg)
![](/images/photo_new/atrakcje/210/m_restauracja-zakopianska-15.jpg)
{n_video}
Restauracja Zakopiańska
restauracje
Opis
Restauracja Zakopiańska smaki nowoczesnej kuchni spotykają się z wpływami Podhala. Szef Kuchni Mariusz Bizub zaprasza na kulinarną podróż czasem egzotyczne, a czasem znajome zakątki świata.
Starannie skoponowane menu skierowane jest do smakoszy, gotowych zafascynować się kuchnią autorską, stanowiącą fuzję smaków polskich i międzynarodowych.
W naszej karcie znajdziecie między innymi
Starannie skoponowane menu skierowane jest do smakoszy, gotowych zafascynować się kuchnią autorską, stanowiącą fuzję smaków polskich i międzynarodowych.
W naszej karcie znajdziecie między innymi
- pyszne carpaccio z polędwicy wołowej
- mięsne pierogi podane w sosie z gorgonzolli
- lekki krem czosnkowy z chrupiącymi grzankami i majerankiem
- udziec jagnięcy pieczony w białym winie z rozmarynem i czosnkiem, skomponowany z ciepłymi winogronami
- parfait z białej czekolady podane na sosie z górskich jagód
Specjalności Resturacji Zakopiańska
CARPACCIO WOŁOWE
Najdelikatniejszą polską polędwicę wołową kroimy w plastry, następnie polewamy aromatyzowaną oliwą i.parfait z białej czekolady
PARFAIT Z BIAŁEJ CZEKOLADY
Kryjące się pod karmelowym chrustem, ułożone na sosie z górskich jagód. Gazpacho z gorgonzolą
GAZPACHO Z SOCZEWICĄ
Podane na gorąco z pikantną gorgnozolą i aromatycznym liściem bazylii
Zapraszamy
Godziny otwarcia
Poniedziałek
13:00 - 22:00
Wtorek
13:00 - 22:00
Środa
13:00 - 22:00
Czwartek
13:00 - 22:00
Piątek
13:00 - 22:00
Sobota
13:00 - 22:00
Niedziela
13:00 - 22:00
Zobacz również
Często oglądane
Przejdź do
System Informacji Turystycznej Infobox © MRK Podhale Wszystkie prawa zastrzeżone.